Naam: Paul Waterval
Leeftijd: 27 jaar
Beroep: Docent lichamelijk opvoeding United World College Maastricht, Trainer/coach Roda JC O13

Paul, we kennen je allemaal als aanvoerder van het 1e elftal van BMR. Heb je nog andere rollen binnen de club?
Ik ben actief als bestuurslid van de jeugd BMR-SNC’14. Verder ben ik in het verleden ook actief geweest als jeugdtrainer binnen de club.

Heb je buiten BMR nog ergens anders gespeeld?
Ik heb in alle jeugdteams van BMR gevoetbald. Na mijn laatste jaar op de A jeugd ben ik overgegaan naar de senioren van vv Banholtia. Hier zijn we in het laatste jaar nog gepromoveerd naar de 5e klasse. Vervolgens ben ik gaan spelen op het 1e elftal van BMR waar ik nu nog speel.

Ben je buiten BMR ook nog met voetbal bezig?
Ik ben momenteel ook trainer bij Roda JC O13. Hier trainen we vier keer in de week en spelen we een wedstrijd op zaterdag.

Heb je dan nog tijd voor andere dingen? Ik begrijp dat je ook kapitein van de Jonkheid in Banholt bent.
Ik ben inderdaad momenteel nog kapitein van de Jonkheid in Banholt, dit jaar zal wel mijn laatste jaar zijn als bestuurslid. Toch weet ik tijd in te plannen voor mijn vriendin en mijn hobby’s. Zo sport ik graag in mijn vrije tijd en vind ik het leuk om mijn vader te ondersteunen met de paarden en werkzaamheden op de boerderij.

Terug naar het voetbal. We staan voor alweer het 3e seizoen in de 3e klasse. Wat verwacht jij van komend seizoen?
Ik verwacht dat het dit jaar zwaarder zal zijn als afgelopen twee jaar. Er zijn sterke ploegen gedegradeerd en gepromoveerd. Ook weet de tegenstander hoe wij als BMR spelen waardoor de verassing af is van ons spel. Wel is het weer in uitdaging om in de 3e klasse te blijven. Wanneer dit zou lukken is voor mij het seizoen geslaagd.

Heb je in je eigen spel nog verschil gemerkt tussen de 3e en de 4e klasse?
Er is natuurlijk een niveau verschil tussen 3e en 4e klasse. Je zult wat sneller moeten handelen en tegenstanders zijn ook moeilijker te verslaan. Belangrijk is dat je vooral inzet toont tijdens de wedstrijden, hard werken, samen vechten en nooit opgeven zijn zaken waar wij als BMR sterk in zijn.

Tot slot wil ik je nog vragen of je al weet wat je na je voetbalcarriere gaat doen? Blijf je binnen BMR actief?
Op het moment heb ik hier nog niet over nagedacht. Ik heb cursussen gevolgd om tot en met 2e klasse te trainen. Wellicht dat ik ooit trainer zal worden van BMR 1 maar dit laat ik nog open. Vooralsnog zit ik bij Roda JC en daar heb ik het prima naar mijn zin.

Paul, bedankt dat je even tijd wilde maken. Heb je nog suggesties voor de volgende kandidaat van deze rubriek?
Graag gedaan. En ik heb wel een paar ideeën, maar die bespreken we wel een keer in de kantine. Dan blijft het nog een verrassing.

Algemene informatie

Afgelastingen

Geen afgelastingen op het moment.


Activiteiten

25-05-2018

Extra Algenene Ledenvergadering

Aanvang 21.00 uur

Klik voor uitnodiging

16-06-2018

Seizoensafsluiting jeugd SJO BMR/SNC'14 in Slenaken


Jarigen

Jarigen BMR


't BMR blaedsje!


Sociaal media


 

JSN Metro template designed by JoomlaShine.com