Jeugdnieuws

Home | Nieuws | Jeugdnieuws


Totale wedstrijdprogramma jeugd BMR/SNC’14 per week incl. wijzigingen

Het totale wedstrijdprogramma per week bijgewerkt t/m 18-05-2017: Klik hier.


Techniektraining aangeboden door BMR/SNC’14 i.s.m. Euregio voetbalschool

In het voorjaar van 2017 organiseren wij op vijf zondagochtenden techniektraining in samenwerking met de Euregio voetbalschool van Jo Wings. Hij verzorgt de trainingen in samenwerking met kader van onze verenigingen. Voor data en tijdstippen van de vijf trainingen verwijs ik jullie naar bijgevoegde flyer of onderstaand. Klik hier.

Heb je interesse meld je dan aan door je naam en het team waar je speelt door te geven op het e-mailadres van het secretariaat van de jeugdcommissie: bmrsnc14@gmail.com. Aanmelden kan tot en met donderdag 2 maart a.s.

Aan deelname zijn kosten verbonden van € 25,-. Dit bedrag wordt voldaan op de eerste zondag van de techniektraining, te weten op 5 maart 2017. Als je je aanmeldt, is het de bedoeling dat je ook probeert de vijf trainingen bij te wonen. Voorwaarde is ook dat je een uur lang serieus meedoet. Doe je niet serieus mee, dan word je van de training verwijderd.

Blijkt de animo onder de spelers/ouders goed te zijn, dan zullen we de techniektraining in het najaar continueren.

Hebben jullie vragen, dan kunnen jullie mailen op dit e-mailadres of bellen op 06-51148863.

techniek


Flyer voorkant pupillen SHH Herten


Jubileum MVV

Binnenkort viert MVV haar 115e verjaardag en naar aanleiding van deze verjaardag houden wij een jubileumweek met allerhande festiviteiten en evenementen. Zo ook het Street Soccer toernooi. Dit is een gratis voetbaltoernooi, exclusief voor jeugdspelers van Maastricht United clubs. Het Street Soccer toernooi wordt georganiseerd op zondag 26 maart 2017 op de Markt in Maastricht. Tijdens dit toernooi zal de D-jeugd wedstrijdjes van 4 tegen 4 spelen op een klein veldje met boarding.
Het toernooi voor de D-jeugd start om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Een team bestaat uit 6 spelers en er is plaats voor 12 teams. Inschrijvingen zijn kosteloos, er snel bij zijn is dus de boodschap! Ook de ouders en supporters zijn die dag van harte welkom om van de sfeer te komen proeven.
Wil je jouw team inschrijven voor het Street Soccer toernooi op zondag 26 maart? Mail dan de naam van uw club door samen met de namen van de 6 spelers die zullen deelnemen o.v.v. ‘Street Soccer toernooi D-jeugd’ naar info@mvv.nl .
In de bijlage kunt het reglement betreffende het Street Soccer toernooi terugvinden.
Ook voor de jongste spelertjes valt er tijdens de jubileumweek wat te beleven. Kinderen tussen de 6-8 jaar kunnen zich inschrijven voor Youngstars on tour. Deze gratis voetbal-fun dag vindt plaats op woensdag 29 maart van 14.30 uur t/m 17.00 uur in Stadion de Geusselt. Dit is dé ideale gelegenheid voor deze spelertjes om eens in Stadion de Geusselt te voetballen. Kinderen kunnen deelnemen aan deze spetterende middag, met onder andere: pannavelden, een soccerwall en een voetbalkanon. Tijdens deze middag staan voetbal, ontwikkeling en natuurlijk plezier centraal.
Wilt u uw zoon of dochter inschrijven voor Youngstars bij MVV op woensdag 29 maart? Reserveer dan snel een plek snel via http://www.youngstarsontour.nl/events/mvv/. Er kunnen slechts 100 kinderen deelnemen!
Heeft u vragen betreffende het Street Soccer Toernooi of Youngstars? Stuur dan een mail naar info@mvv.nl en wij beantwoorden deze met plezier!

Voor meer info klik hier.


Verslag najaarscompetitie BMR/SNC’14 JO9-3

De najaarscompetitie voor de elftallen onder 9 jaar had zijn aanvang op 24 september 2016. BMR/SNC ’14 JO9-3 was ingedeeld in de 3e klasse met de teams van ST RKVVM/Sibbe JO9-2, SV Geuldal JO9-2, Geertruidse Boys JO9-1, Berg’ 28 JO9-2, Walram JO9-3, FC Gulpen JO9-3, Keer JO9-2 en Eijsden JO9-4.  Voor velen in het team was dit de eerste kennismaking met de nieuwe opzet gekozen door de KNVB waarbij geen scheidsrechter meer aanwezig is in het speelveld en de spelers onderling de spelregels moeten toepassen, uiteraard met aanwijzingen van de begeleiders.  Ook werd er voor het eerst gespeeld met een echte keeper in het doel. Al met al dus veel veranderingen waardoor het voor de leiding dan ook een uitdaging was om spelregels tijdens de trainingen goed uit te leggen. Het team BMR/SNC’14 JO9-3 bestaat uit de volgende spelers: Sven Kroonen, Kane Notermans, Stan Raeven, Thijs Dobbelstein, Boas Bendermacher, Pascal Jagtenberg, Joep Gubbels, Jousri Bjaoui, Jente Habets en Micky Spierts. De begeleiders zijn Chris Bendermacher, Veronique Kroonen en Ralph Dobbelstein.

Vanaf de eerste wedstrijd hadden de spelers veel plezier in het spelletje, wat zich dan ook vertaalde in goede resultaten. BMR SNC’14 JO9-3 wist al haar wedstrijden overtuigend te winnen waarbij uiteindelijk het kampioenschap werd beslist door een 2-1 overwinning op naaste rivaal Walram JO9-3. Ook in het bekertoernooi werden alle wedstrijden gewonnen waardoor overwintering een feit was.

Al met al een prachtige prestatie van de spelers waarbij het belangrijkste was dat iedereen plezier had in het spelletje.

Namens de leiding nogmaals van harte gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap en veel succes gewenst in de aanstaande voorjaarscompetitie.


Trainingscursussen

Maastricht Sport wilt samen met haar partners MVV en Maastricht United het voetbalklimaat in Maastricht verbeteren. In eerste instantie wordt dit gedaan door korte praktische trainerscursussen aan het (jeugd)kader aan te bieden. Op korte termijn bieden zij twee cursussen voor trainers aan.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Bij interesse is in overleg mogelijk dat BMR/SNC’14 eventueel bijdraagt aan de onkosten. Neem hiervoor contact op met iemand van het jeugdbestuur.


Match of the Day 17 februari 2017

Onderstaande uitnodiging ontvingen wij van de KNVB in samenwerking met Roda JC.

Op vrijdag 17 februari 2017 is iedereen van harte uitgenodigd.

Het thema van de avond is “Sportiviteit en Respect”.

Aansluitend kan de wedstrijd Roda JC – Go Ahead Eagles bijgewoond worden om 20.00 uur.

Aanmelden kan via de link in de brochure door op het woordje “link” te klikken.

Klik hier voor de brochure.


Kampioenen jeugd BMR/SNC’14

Lees meer…..


BMR Club van de Week bij MVV-FC Den Bosch 25-11-2016

Op vrijdag 25 november a.s. om 20.00 uur was BMR Club van de Week bij MVV tegen Fc Den Bosch.
Onze jeugdspelers mochten meelopen in de Line-Up, het spandoek vasthouden voorafgaand aan de wedstrijd en in de rust mochten ze op het veld partijen spelen en penalties schieten.
Al onze spelers hebben zich uitstekend vermaakt.
Zie ook onderstaand filmpje:

Nieuwe wedstrijdvormen: de grootste verandering in het pupillenvoetbal sinds 1970!

Vanaf het seizoen 2017/2018 zullen deze nieuwe wedstrijdvormen worden toegepast in het pupillenvoetbal. De KNVB beoogt hiermee de voetbalontwikkeling en het spelplezier van de pupillen te verhogen. Het speelveld wordt kleiner en het aantal spelers per team neemt af, zodat spelers meer balcontacten hebben, meer kunnen scoren en meer kunnen juichen. Kortom, belangrijke wijzigingen die voor spelers en leiders/trainers tot en met de JO12-teams van toepassing gaan worden.

Voor meer informatie per leeftijdscategorie zie deze folder: klik hier


Team Notarissen Toernooi

In het weekend van 3 en 4 september hebben meerdere jeugdteams mee gedaan aan het prestigieuze Team Notarissentoernooi te Eijsden.

In de leeftijdscategorie JO9 zijn onze teams op plaats 1, 2 en 3 geëindigd.
In de leeftijdscategorie JO11 is onze JO11-1 eerste geworden en in de leeftijdscategorie JO13 is onze JO13-2 derde geworden.

Een puike prestaties van onze jeugdteams. Wij wensen al onze teams veel succes voor komend seizoen.
Onderstaand onze JO11-1 na hun 1e plaats.

jo11


Indelingen

De nieuwe indelingen van de teams (niet de spelers) staan op de teampagina’s.

De KNVB heeft gekozen voor een nieuwe opzet qua benaming:
A1 = JO19-1
B1 = JO17-1
B2 = JO17-2
C1 = JO15-1
C2 = JO15-2
D1 = JO13-1
D2 = JO13-2
DM1 = MO13-1
E1 = JO11-1
E2 = JO11-2
E3 = JO11-3
E4M = JO11-4M
F1 = JO9-1
F2 = JO9-2
F3 = JO9-3
F4 = JO9-4
MP1+2 = JO7-1+2


Informatieavond

Afgelopen maandag 18 juli 2016 heeft in de kantine van SNC’14 een informatieavond plaatsgevonden over de jeugd.
Bijbehorende powerpoint presentatie is hier te downloaden.


Vriendinnendag 25 juni

Afgelopen zaterdag 25 juni heeft wederom een vriendinnendag plaatsgevonden. Met maar liefst 45 meiden was de opkomst groot.
Kika van Es, speelster van het Nederlands Elftal heeft deze dag in goede banen geleid.
Helaas waren de weergoden ons tijdens de training van het talententeam onder 14 jaar regio Zuid niet goed gezind.

Desondanks hebben de meiden een leuke, leerzame middag gehad.

IMG_7111 IMG_7112


BMR Club van de Week MVV

Maandag 2 mei 2016 was BMR Club van de Week bij MVV in de met 2-1 gewonnen Play-off wedstrijd tegen FC Volendam.

Voor een sfeerimpressie klik hier.


D2 Kampioen voorjaarsreeks

Onze D2 is maandagavond 25-04-2016 kampioen geworden in de 2e klasse 605. Het tweede jaar op rij dat de D2 de kampioensschaal in de voorjaarsreeks mee naar huis neemt.
De tegenstander, ST WDZ/Sportclub’25 D2, had evenveel verliespunten als onze D2. Hoewel onze D2 betere en grotere kansen had in de eerste helft stond met rust toch nog steeds 0-0 op het scorebord. In de eerste minuut van de tweede helft werd dan toch de verdiende 1-0 gescoord. Halverwege de tweede helft werd via een mooie aanval ook nog de 2-0 gescoord. In een spannend duel en met vlagen attractief voetbal van beide zijden heeft onze D2 zijn directe concurrent afgetroefd. Mannen en leiders van de D2 een super prestatie. Proficiat!!!

D2


Reglementen online

In navolging van de intensievere samenwerking op jeugdgebied tussen BMR en SNC’14 zijn er diverse afspraken gemaakt. Hier zijn diverse documenten uit voort gekomen die van belang zijn voor jeugdleden, leiders, trainers en ouders. Onderstaande documenten zijn aan de site toegevoegd. Lees ze aandachtig door zodat je op de hoogte bent van hetgeen er afgesproken is:
Jeugdreglement BMR/SNC’14 d.d. 22-02-2016

Jeugdhandboek 2015/2016 BMR/SNC’14 d.d. 22-02-2016

Gedragsregels jeugd BMR/SNC’14 d.d. 22-02-2016


C1 wint regiofinales zaalcompetitie

De C1-jeugd heeft zaterdag 20 februari alle wedstrijden gewonnen tijdens de regiofinales in de sporthal van Hulsberg. Tijdens een uitermate sportief toernooi wisten de jongens van BMR/SNC C1 achtereenvolgens Voerendaal, Walram, SV Geuldal en Zwart-Wit te verslaan. Door 12 maal te scoren en zonder ook maar 1 tegendoelpunt wisten zij beslag te leggen op de eerste plaats. Een mooie prestatie!


Stand winterzaalcompetitie

In de winterzaalcompetitie zijn tot op heden door diverse teams uitstekende resultaten behaald.

Klik hier voor de standen.


F1 kampioen 1e klasse 602

Afgelopen zaterdag is de F1 kampioen geworden in de 1e klasse 602. Met 8 winstpartijen, 1 gelijkspel, 57 doelpunten voor en maar 11 doelpunten tegen zijn ze de verdiende kampioen.

Namens BMR willen we alle spelers feliciteren met dit uitstekende resultaat.12294912_1047868171911467_805726607606873705_n 12314117_1047868101911474_6554851235582432291_n


Winterzaalcompetitie

Komende maanden nemen diverse teams van BMR/SNC’14 weer deel aan de winterzaalcompetitie. De 1e datums, locaties en indelingen zijn bekend. Definitieve tijden, locaties en tegenstanders worden z.s.m. gecommuniceerd.

Voor een eerste indruk klik hier.


Zwarte Pieten bezoeken training Mini-F en F-jeugd

Woensdag 04-12-2015 hebben enkele VoetbalPieten de training van de Mini-F en F-jeugd bezocht. Aangezien het erg koud op de wei was, was Sinterklaas thuis lekker achter de kachel blijven zitten om maar niet het risico te lopen dat hij ziek wordt voor pakjesavond.

Na enkele voetbaltrucjes kregen alle kinderen wat lekkers, werd er nog een liedje gezongen en gingen de Pieten naar de volgende club om een training te bezoeken.

Voor enkele foto’s klik hier.


F-Jeugd verzorgt line-up wedstrijd VV Hellas 1 – BMR 1

Op zondag 8-11-2015 heeft onze F-jeugd een oefenwedstrijd gespeeld tegen de F-jeugd van VV Hellas. Deze werd gewonnen met 1-6.
Na deze oefenwedstrijd hebben ze de line-up verzorgt van de 1e elftallen verzorgt. Helaas heeft het 1e elftal de goede uitslag van de F-jeugd geen vervolg gegeven getuige de 5-0 verliespartij.

Voor enkele foto’s klik hier.


Bibi Hogenboom geselecteerd voor Meiden Onder-12 / Onder-13 Cluster Limburg

Bibi is door vertegenwoordigers/scouts van de KNVB geselecteerd om 6 woensdagen in het najaar van 2015 een aantal activiteiten bij te wonen samen met 23 andere meiden afkomstig van Budel t/m Landgraaf.

Wij willen Bibi feliciteren en veel succes wensen!

In september en oktober was Bibi ook al uitgenodigd om destijds 3 woensdagen deze activiteiten bij te wonen. Hierbij heeft Bibi een dermate goede indruk achtergelaten dat ze voorlopig bij deze selectie BMR blijft vertegenwoordigen.


 

Jeugd BMR/SNC’14 op BIVAK

Het jeugdkader van BMR/SNC’14 is in het weekend van 23 t/m 25 oktober weer op het jaarlijkse BIVAK in St. Pieters Voeren geweest.

Mede door het uitstekende weer hebben de 45 aanwezige jeugdleden zich prima vermaakt middels het voetbaltoernooi, de quiz, de stormbaan en de griezeltocht. Voor een sfeerimpressie klik hier.

Bij deze willen wij alle begunstigers en medewerkers aan het BIVAK bedanken in het wederom slagen van dit weekend!

Hopelijk zijn er volgend jaar nog meer jeugdleden die mee kunnen/willen gaan. Volgend jaar is het BIVAK van 21 t/m 23 oktober 2016.


Jeugdkader in nieuwe kleding gestoken

Het jeugdkader van BMR/SNC’14 is volledig in het nieuw gestoken.

Beide clubs hebben hiervoor eigen sponsoren benaderd.
Voor BMR waren dit SNS Bank en Haarmode Marich.

Een mooie foto met het gehele jeugdkader zal t.z.t. gemaakt worden.

Vanaf deze plaats willen wij bovengenoemde sponsoren van harte bedanken voor de financiële bijdrage waardoor ons jeugdkader er de komende jaren weer uitstekend gekleed op de limburgse velden bij staat.


B2

Vanwege de vele afmeldingen en het stoppen van enkele spelers zijn wij helaas genoodzaakt SNC’14/BMR B2 terug te trekken uit de competitie. De spelers behorend bij dit team zijn in overleg met jeugdcommissie, trainers, leiders en ouders verdeeld over A1, B1, C1 en C2.


MP-teams

Met een totaal van maar liefst 26 nieuwe spelers, een ongekend hoog aantal, in de MP-leeftijd heeft BMR/SNC’14 momenteel 4 teams in deze categorie actief. Afgelopen week hebben zij hun eerste wedstrijd gevoetbald. Voor een foto impressie klik hier. Met dank aan Judith Lacroix voor de foto’s.


B1 wint prestigieus “team  notarissentoernooi” in Eijsden

Op zondag 30 augustus is de B1 het seizoen …….. Lees Meer


Voorlopige teamindelingen jeugd online

Onder het menu jeugd zijn de voorlopige teamindelingen bekend gemaakt voor komend seizoen. Hierin kunnen nog wijzigingen optreden in de voorbereiding van het nieuwe seizoen, maar ook tijdens het seizoen. Hebben jullie over de voorlopige teamindelingen nog vragen, dan kunnen jullie de secretaris van de commissie mailen. De jeugdcommissie zal jullie vragen zo spoedig mogelijk proberen te beantwoorden. Tevens is 16-07-2015 een algemene informatie avond geweest m.b.t. jeugdvoetbal BMR/SNC’14. De gegeven presentatie is hier te bekijken.


Coach/trainer info

Leuk filmpje over het coachen/trainen van jeugdelftallen.

Tevens een downloadlink van een coachboekje wat hierbij hoort. Klik hier

http://youtu.be/Crs_tvVqq7c


Kampioenen Jeugd BMR/SNC’14

ST SNC”14/BMR D3 is op 13 mei kampioen geworden door tegenstander ST IBC/RKVCL D1 met 5-2 te verslaan. Met nog één wedstrijd te spelen kan de D3 niet meer gepasseerd worden door directe concurrent Heer D2.

Kampioen ST SNC'1-BMR D3

 

ST BMR/SNC’14 C1 is kampioen geworden door een 5-2 overwinning op Bekkerveld C2.

Kampioen ST BMR-SNC’14 C1

 

ST BMR/SNC’14 C3 kon de kampioenvlag hijsen nadat De Heeg C2 met 6-0 werd verslagen.

Kampioen ST BMR-SNC’14 C3

 

BMR E1 is kampioen geworden na een 6-3 overwinning op Walram E2.

Kampioen BMR E1

Daarnaast is de F2 van SNC’14 ook kampioen geworden.

De komende weken maakt ST BMR/SNC’14 B1 nog kans op het kampioenschap.


Uitslagen Jeugd week 20

Wederom werden er dit weekend uitstekende resultaten geboekt door diverse teams. Lees meer…


Programma Voorjaarscompetitie

Voor het volledige bijgewerkte voorjaarsprogramma incl. alle uitslagen klik hier.

Voor de wedstrijden van komende weken, lees meer…


BMR Club van de week bij MVV-Volendam

Afgelopen vrijdag 10 april was BMR Club van de Week bij MVV. Onze jeugdspelers verzorgden de line-up voor deze wedstrijden en mochten in de rust penalties schieten tegen een keeper van MVV. MVV won de wedstrijd mede door de aanmoedigingen van onze jeugdleden met 6-2.

Line up MVV 1 Line up MVV


One Day Pro @ MVV Maastricht

In de komende meivakantie organiseert MVV Maastricht het One Day PRO evenement ….. Lees Meer….


Voetbalschool 2015

​SNC’14/BMR organiseren samen met een aantal voetbalverenigingen in de gemeente Eijsden-Margraten de voetbalschool voor F en E-spelers.

Lees meer…


Fair Play competitie F-Jeugd

Vanaf komende voorjaarscompetitie starten BMR F2 en SNC’14 F2 beiden in een Fair Play competitie. De dia presentatie behorende tot de info-avond voor MP-, F- en E-pupillen is hier te zien. Voor meer informatie over Fairplay, lees meer…


Boardingsoccer toernooi

29 december 2014 werd er mede door SNC’14 een Boardingsoccer toernooi georganiseerd in de sporthal in Gulpen. Met ongeveer 40 voetballers werd hier door BMR aan deelgenomen. JustMyEyes heeft hier foto’s van genomen. Klik hier voor de foto’s.


Meidenvoetbal bij BMR / SNC’14

Lees meer…


Sint & Piet bij F-Jeugd

Lees meer…


Spelregelbewijs informatieavond B-Jeugd geslaagd

Lees meer…


Indeling en wedstrijdschema Winterzaalcompetitie bekend

Lees meer…


Bivak 2014

Lees meer…


Verdergaande samenwerking jeugdteams met BMR

Lees meer…


Vriendinnen dag bij BMR, GESLAAGD!

Lees meer…


Ouders Langs De Lijn

Lees meer…


Maatschappelijke stage

Lees meer…