Verdergaande samenwerking jeugd

De samenwerking tussen de jeugdafdelingen van BMR en SNC’14 heeft de afgelopen jaren steeds in de vorm van “Samenwerkende teams (ST)” plaatsgevonden. Vanaf het seizoen 2017/2018 wordt dit in de vorm van een “Samenwerkende jeugdorganisatie (SJO)”. Dat is de meest vergaande vorm van samenwerking tussen twee jeugdafdelingen. Een SJO wordt voor de duur van minimaal 3 jaar aangegaan. De SJO krijgt een eigen Sportlinkaccount en wordt ingeschreven als een fictieve vereniging. Deze constructie zorgt voor transparantie en minder administratieve handelingen. Alle spelers blijven lid van de onderliggende eigen verenigingen. Vanaf het seizoen 2017/2018 staan onze jeugdteams ingeschreven onder de naam: SJO BMR/SNC’14.

Daarnaast gaan we vanaf het seizoen 2017/2018 een samenwerking aan met SJO Heuvelland voor onze meiden onder 15 team. BMR/SNC’14 had te weinig meiden voor het samenstellen van een MO15-elftal vandaar dat wij onze buren van DSJO Heuvelland hebben benaderd. De meiden spelen hun thuiswedstrijden in de najaarsreeks in Mheer en trainen te Slenaken en Partij. Dit team zal ingeschreven staan onder de naam ST SJO Heuvelland/SJO BMR/SNC’14 MO15-1.

Voorts zal het JO19-1 de naam ST GB/SJO BMR/SNC’14 JO19-1 krijgen. Vier spelers van Geertruidse Boys spelen op de JO19-1, omdat Geertruidse Boys geen JO19 team op de been krijgt en de stap naar de senioren vanaf de JO17 door deze spelers te groot wordt geacht, spelen zij komend seizoen bij ons op de JO19-1.

Het doel van de jeugdcommissie is om al onze leden aan het voetballen te houden en daarmee te behouden voor onze verenigingen.

Slenaken 25 juni 2017