Wedstrijdverslagen BMR 4

 

Selectie     Competitiegegevens     Wedstrijdverslagen     Topscorers

Wedstrijdverslagen 2017-2018

Wedstrijdverslagen 2016-2017

BMR 4 – Iason 3 3-2  (0-1) (16 mei 2017)

BMR 4 verzekert zich van achtste plaats

Door een 3-2 overwinning op Iason 3 heeft BMR 4 zich verzekerd van de achtste plaats. Iason was nog de enige ploeg die BMR 4 zou kunnen voorbijstreven. Bij rust keek de thuisclub tegen een 0-1 achterstand aan. Ivo Schrijnemakers zorgde voor de gelijkmaker. Iason 3 kwam echter weer op voorsprong. Door een doelpunt van Jorn Bruijnzeels werd de stand weer gelijk getrokken. Uiteindelijk zorgde Ivo Schrijnemakers met zijn tweede doelpunt ervoor dat de drie punten in Mheer bleven.

SCG 4 – BMR 4 1-1 (30 april 2017)

Gelijkspel van BMR 4 tegen SCG 4.

RKMVC 4 – BMR 4 3-1 (23 april 2017)

SVME 3 – BMR  4 1-1 (17 april 2017)

Gelijkspel voor BMR 4.

BMR 4 kwam op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Camiel v.d. Hove. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft wist de thuisclub de gelijkmaker te scoren.

BMR 4 – Keer 3 3-2 (9 april 2017)

BMR 4 behaalt krappe overwinning op Keer 3

Eijsden 5 – BMR 4 2-1 (2 april 2107)

Nipt verlies tegen nummer twee.

BMR 4 heeft vandaag niet kunnen zorgen voor een verrassing. In en tegen Eijsden 5 werd met 2-1 verloren.

BMR 4 – Leonidas Wolder 6 1-2 (0-1) (26 maart 2017)

Onverwachte nederlaag voor BMR 4

BMR 4 heeft zich laten verrassen door het lager geklasseerde Leonidas. De bezoekers kwamen voor de pauze op 0-1. In de tweede helft werd de voorsprong uitgebouwd. Een overtreding op Mitch Bastings leverde een strafschop op die door Ivo Schrijnemakers omgezet werd in een doelpunt. Hier bleef het echter bij waardoor BMR 4 de tweede nederlaag op rij lijdt.

Geertruidse Boys 3 – BMR 4 4-3  (1-1) (19 maart 2017)

Nipt verlies in doelpuntrijke derby

In de derby tegen Geertruidse Boys 3 kwam BMR 4 op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Ivo Schrijnemakers. Nog voor de pauze maakte de thuisclub gelijk via een strafschop. In de tweede helft was BMR 4 niet goed bij de les waardoor de groen-witten konden uitlopen tot 4-1. Mitch Bastings en Leon Nelissen brachten de spanning terug in de wedstrijd. Het bleef echter bij 4-3 waardoor de eerste nederlaag van BMR 4 in 2107 een feit was.

BMR 4 – RKVVM 4 1-1  (1-1)(12 maart 2017)

Gelijkspel voor BMR 4 in derby

De thuisploeg kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Roy van Gerven. Voor de rust wisten de bezoekers nog de gelijkmaker te scoren. In de tweede helft kwam er geen verandering meer in de stand.

BMR 4 – FC Bemelen 2 2-1 (0-1) (19 februari 2017)

BMR 4 wint van nummer laatst

BMR 4 heeft vandaag met het kleinst mogelijk verschil gewonnen van de rode lantaarndrager FC Bemelen 2.

De gasten uit Bemelen kwamen in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Stijn Huijnen zorgde echter middels twee doelpunten ervoor dat de drie punten in Mheer bleven.

BMR 4 – RKMVC 3 1-3 (0-1) (11 december 2016)

Onverwacht verlies van BMR 4

Het vierde team van BMR heeft zich vandaag geen geode dienst bewezen door te verliezen van RKMVC 4 dat veel lager in de rangschikking stond.

Bij rust was het 0-1 voor de bezoekers. Eddo Cruts wist de gelijkmaker te scoren. Twee verdedigingsfouten zorgden echter ervoor dat RKMVC 4 de volle buit mee kon nemen naar Mechelen.

Berg 4 – BMR 4 7-0 (3-0) (4 december 2016)

BMR 4 kansloos tegen koploper uit Berg en Terblijt

Het vierde elftal van BMR heeft vandaag niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen de ongeslagen koploper Berg 4. Na een 3-0 ruststand eindigde de wedstrijd uiteindelijk in 7-0.

BMR 4 – SCG 4 2-1 (1-1) (27 november 2016)

1-0 Ivo Schrijnemakers

2-1 Christian Heusschen uit voorzet van Mitch Bastings

Iason 3 – BMR 4 2-2 (1-1) (13 november 2016)

Jeugdig BMR 4 speelt verdienstelijk gelijk

BMR 4 gaat vandaag op bezoek bij IASON 3. Door de aanwezigheid van Juul Franssen, Joël Vandeberg, Christian Heusschen en Bjorn Rutten is de gemiddelde leeftijd fors gedaald.

BMR 4 begint sterk en komt al snel op een 0-1 voorsprong via een doelpunt van Ivo Schrijnemakers uit een assist van Sjaak Stassen. Nog voor de rust kan de thuisclub de gelijkmaker scoren als de verdediging van BMR niet goed oplet.

Ook in de tweede helft begint BMR 4 weer sterk. Uit een strakke voorzet van Stijn Huijnen en na een overstapje van Richard Spijkers komt de bal voor de voeten van Ad Huijnen die de bal strak in de hoek schiet: 1-2. Uit een “ongelukkige” corner weet de thuisclub te gelijkmaker te scoren. Joel Vandeberg stopt nog een strafschop waardoor de wedstrijd eindigt in 2-2.

RKVVM 4 – BMR 4 2-1 (1-0) (6 november 2016)

BMR 4 verliest derby tegen RKVVM 4

Voor de (sub)topper tegen RKVVM 4 was BMR 4 versterkt met  Eddo Cruts en Christian Heusschen.

In de eerste helft laat RKVVM 4 de bal goed rond gaan en weet enkele kansen te creëren. Doelman Rob Debey, die door een blessure pas voor de tweede keer in de basis start, staat echter op de juiste plek en weet de schoten aardig te pareren. Bij een corner wordt de bal echter goed teruggelegd en daarna afgewerkt: 1-0.

Niet lang erna krijgt  de thuisclub een aantal kansen om de voorsprong te vergroten. Eenmaal staat Rob in de weg en de andere keer staat de paal precies op de juiste plaats.

De tweede helft is er een ander spelbeeld. BMR is nu constant aan de bal en weet via openingen op de flanken kansjes af te dwingen. Dit resulteert in een aantal afstandsschoten en hoekschoppen. Uit een van de aanvallen volgt een scherpe voorzet van Camiel v.d. Hove. De keeper en een verdediger van de thuisclub lopen elkaar in de weg waarna de bal in het doel terecht komt en de terechte 1-1 een feit is.

BMR 4 gaat verder op dezelfde voet en krijgt  enkele kleine kansjes waarvan één uit een corner ; de bal wordt licht getoucheerd tijdens de voorzet waarna hij op de buik van Ivo Schrijnemakers terecht komt. Helaas lukt het hem niet snel genoeg die buik te draaien waardoor de bal aan de verkeerde zijde van het doel verdwijnt.

Ui een daarop volgende counter krijgen de gasten een vrije trap. Deze wordt van vrij grote afstand in de 16 meter gepompt en komt met enig geluk voor de voeten van een RKVVM-speler die de op dat moment 2-1 binnen kan werken.

Daarna volgt nog een slotoffensief van BMR waarbij Stijn Huijnen  en Christian Heusschen nog enkele afstandsschoten in petto hebben. De doelman va RKVVM weet echter zijn doel verder schoon te houden.

De eerste helft was BMR 4 onder de maat maar gezien het spelbeeld van de tweede helft had “’t Veerde”  meer dan 0 punten verdiend.

BMR 4 – Eijsden 5 3-4 (2-3) (30 oktober 2016)

Nipt verlies voor BMR 4

BMR 4 ontvangt vandaag Eijsden 5. Dit team is nog ongeslagen en staat ook in de top van de ranglijst. Het belooft dus een spannende pot te worden. Bij BMR 4 zijn enkele vaste krachten niet van de partij. In de persoon van Christiaan Heusschen is er echter een jeugdige versterking op het middenveld. Op een slecht veld starten beide teams goed met enkele kansjes over en weer. Eijsden is vooral gevaarlijk met afstandsschoten en hieruit valt ook de 0-1. BMR gaat nu beter spelen. Sjaak Stassen wordt diep gestuurd maar stuit op de gastendoelman. In de rebound schiet Stefan Broecheler tegen de kruising. BMR krijgt even later een hoekschop die Camiel van den Hove bij de eerste paal binnenkopt.  Eijsden scoort ook hun tweede doelpunt via een afstandsschot. BMR toont veerkracht door weer langszij te komen. Een indraaiende voorzet van Ivo Schrijnemakers wordt door Stefan Broecheler langs de keeper getikt. Vlak voor rust komt Eijsden weer op voorsprong als een lage voorzet omgezet wordt in een doelpunt. Na de rust gaat de thuisclub op zoek naar de gelijkmaker maar het zijn de bezoekers die verder uitlopen naar 2-4. Ad Huijnen brengt de spanning terug door de 3-4 te scoren. Het slotoffensief van BMR levert helaas geen doelpunt meer op waardoor Eijsden de volle buit kan meenemen.  Volgend week wacht de uitwedstrijd tegen RKVVM 4. Dit team heeft evenals BMR 4 vier wedstrijden gewonnen en twee verloren.

Keer 3 – BMR 4 1-3 (0-2) (16 oktober 2016)

BMR 4 wint derby

Na het onverwachte verlies in de thuiswedstrijd tegen Geertruidse Boys 3 is het zaak voor BMR 4 om de draad weer op te pakken. Keer 3 lijkt hiervoor de juiste tegenstander omdat dit team pas 3 punten heeft. Bij BMR 4 maakt Rob Debey vandaag zijn debuut als doelman.

In het begin van de wedstrijd gebeurt er niet veel. Na een kwartier spelen zorgt Camiel van den Hove met een schuiver in de hoek voor de 0-1. Nog voor de rust komt een voorzet in de zestien voor de voeten van Stijn Huijnen die de stand op 0-2 brengt. Na de rust krijgen beide teams meer kansen. Tien minuten voor tijd scoort de thuisclub uit een discutabele vrije trap de 1-2. Keer speelt alles of niets. Uit een counter krijgt BMR een hoekschop die door Stefan Fraats bij de tweede paal binnen gekopt wordt. BMR 3 voegt weer drie punten toe aan hun totaal en staat nu op een tweede plaats.

 

BMR 4 heeft nu een weekje rust waarna Eijsden 5 op bezoek komt. Dit team heeft twee punten minder dan BMR 4 maar ook één wedstrijd minder gespeeld.

BMR 4 – Geertruidse Boys 3 1-2 (1-1) (9 oktober 2016)

Eerste nederlaag voor BMR 4

BMR 4 is tegen de eerste nederlaag opgelopen. Na vijf minuten kwam de thuisclub op een

1-0 voorsprong door een doelpunt van Hans Caelen. Voor rust wisten de bezoekers nog de gelijkmaker te scoren. BMR had in de eerste helft talloze kansen om de score op te voeren maar miste deze. In de tweede helft kregen ze hiervoor de rekening gepresenteerd. De bezoekers scoorden de 1-2. BMR  4 kreeg  wel nog enige kansen maar was niet meer bij machte om de achterstand ongedaan te maken. Door deze nederlaag verliest BMR 4 de koppositie.

Leonidas Wolder 6 – BMR 4 1-4 (0-3) ( 2 oktober 2016)

BMR 4 blijft winnen

BMR 4 heeft ook de derde wedstrijd gewonnen. In Wolder werd het zesde team van Leonidas op overtuigende wijze met 1-4 verslagen. BMR 4 kwam aan de leiding door een benutte penalty van Camiel v.d. Hove. Het tweede doelpunt kwam ook van de voet van  Camiel die een vrije trap in het doel schoot. Via een stift over de keeper zorgde Stijn Huijnen voor de 0-3. Richard Spijkers miste op een haar na de kans op 0-4 waardoor de ruststand

0-3 was.

In de tweede helft scoorde Camiel uit een penalty de 0-4.

Vijf minuten vvor tijd redde de thuisclub de eer.

Door de 1-4 overwinning gaat BMR 4 samen met Berg 4 aan kop. Het doelsaldo van BMR is 9-1 en van Berg 8-1.

FC Bemelen 2 – BMR 4 0-2 (0-2) (25 september 2016)

BMR 4 boekt tweede overwinning

BMR 4 heeft vandaag de tweede competitiewedstrijd in en tegen FC Bemelen 2 met 0-2 gewonnen. Deze stand is al bij rust bereikt door doelpunten van de gebroeders Ad en Stijn Huijnen. In de eerste helft is BMR 4 heer en meester en de 0-2 is maar een zwakke afspiegeling van de verhoudingen in het veld. In de tweede helft heeft het vierde team van BMR de wedstrijd professioneel uitgespeeld. Door deze tweede overwinning gaat BMR 4 aan kop. Deze positie delen zij met Berg 4 en RKVVM 4.

BMR 4 – SVME 3 3-0 (2-0) (18 september 2016)

BMR 4 opent competitie met ruime overwinning

Het vierde team van BMR heeft nog geen enkele oefen- en bekerwedstrijd gespeeld. Vandaag is het eerste optreden in de competitie. Tegenstander is SVME 3.

Dit team bestaat hoofdzakelijk uit ervaren oud-eerste elftal spelers.

De thuisclub wordt in het zadel geholpen door de bezoekers. Na 20 seconden is het al 1-0 door een eigen doelpunt uit een terugspeelbal die helemaal fout uitpakt voor de bezoekers.

De wedstrijd gaat vervolgens gelijk op. Stijn Huijnen krijgt een goede kans op de 2-0 maar diens schot gaat over de keeper maar ook over het doel.

Ook Joey Vluggen weet in de 34ste minuut het net niet te vinden als hij prima bediend wordt door Sander Debey.

Aan de andere kant voorkomt Martijn Retrae na 44 minuten spelen de gelijkmaker door heel goed uit te komen.

BMR zet vervolgens een aanval op. Joey Vluggen geeft de bal aan Sander Debey  die een afgemeten pass geeft op Stijn Huijnen. Met een strak schot net naast de paal verschalkt Stijn de doelman van SVME.

Direct hierna fluit de scheidsrechter voor de rust.

In de 58ste minuut krijgt de thuisclub een terechte penalty die door Camiel v.d. Hove benut wordt.

De 3-0 overwinning komt in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer in gevaar.

De eerste drie punten zijn binnen gehaald door BMR 4. Dit belooft veel voor de rest van het seizoen.

 


Wedstrijdverslagen 2015-2016

BMR 4 – Leonidas Wolder 6 0-12 (0-8) (22 mei 2016)

Laatste thuiswedstrijd van BMR 4 eindigt in debacle 

Tegenstander van BMR 4 is Leonidas Wolder 6. Dit team heeft drie punten minder dan BMR 4 en één wedstrijd minder gespeeld. In Wolder boekte BMR 4 zijn eerste overwinning (2-3). Bij BMR 4 ontbreken de spelers van Mheer vanwege de de bronkkermis.

In de 12de minuut wordt de bal niet goed weggewerkt en is de 0-1 een feit. Vier minuten later verdubbelen de bezoekers de voorsprong. Gert-Jan Kikken zorgt met twee prachtige reddingen dat het derde doelpunt uitblijft. Na een grove verdedigingsfout kan hij de 0-3 echter ook niet voorkomen. BMR 4 bakt er helemaal niks van en bij rust is het al 0-8. Nico Steijns besluit vervolgens om als coach te gaan optreden. Dit lijkt aanvankelijk zijn vruchten te gaan afwerken. Door onder andere twee persoonlijke fouten kunnen de bezoekers echter verder uitlopen. De teller blijft uiteindelijk steken bij 0-12. Door deze monsternederlaag eindigt BMR 4 op een gedeelde negende plaats en heeft dit team het meeste aantal tegendoelpunten in hun klasse.

BMR 4 – Eijsden 5 3-2 (2-1) (16 mei 2016)

BMR 4 wint van nummer twee Eijsden 5

BMR 4 mag op Pinkstermaandag aantreden tegen Eijsden 5. Deze ploeg staat tweede maar kan de koploper Meerssen 5 niet meer inhalen.

De thuisclub verdedigt eerst het doel bij de kantine. Binnen twintig  minuten is het al 2-0 door doelpunten van Joey Vluggen. Stijn Huijnen krijgt vervolgens een prima kans op de 3-0 maar raakt de bal helemaal verkeerd. Het is eenrichtingsverkeer richting het doel van Eijsden. Toch valt in de eerste helft nog de 2-1 als Mike Steijns, die bereid is gevonden om te keepen, de bal niet goed opvangt waardoor deze in het doel verdwijnt. Als er twee minuten gespeeld is in de tweede helft wordt de bal bij een corner niet goed  weggewerkt en scoren de bezoekers de gelijkmaker. In de 74ste minuut geeft Sil Hutzemakers na een mooie actie de bal aan Xavier Dobbelstein die met een hard schot de gastendoelman kansloos laat. Even later gaat Joey Vluggen goed door en geeft een afgemeten voorzet aan Xavier die de kans echter nu onbenut laat. Een prachtige volley van Sil wordt door de keeper uit het doel geslagen waardoor het spannend blijft. Diep in blessuretijd is er nog een grote kans voor Eijsden maar tot opluchting van de thuisclub gaat de bal voorlangs. De overwinning van de thuisclub is verdiend. Er zijn echter teveel kansen gemist waardoor het nog bijna mis ging.

BMR 4 – Berg 4 2-2 (0-2) (8 mei 2016)

BMR 4 benut de kansen niet goed en speelt gelijk 

BMR 4 ontvangt vandaag het op de derde plaats staande Berg 4. Deze ploeg heeft veertien punten meer dan BMR 4. In Berg werd 2-2- gelijk gespeeld. De wedstrijd gaat met enige vertraging van start omdat er geen scheidsrechter beschikbaar is. Gelukkig biedt Nico Steijns de helpende hand. Na drie minuten lijdt de thuisclub balverlies op het middenveld met fataal gevolg: 0-1. Na elf minuten zien de toeschouwers een prachtige aanval van BMR 4. Stijn Huijnen geeft  de bal goed voor aan Jeroen Retrae. Diens schot gaat net langs. Twee minuten later is er een goede kans voor Stijn maar ook nu gaat de bal niet in het doel. Camiel verzuimt vervolgens om een goede kans te benutten waarna Berg 4 dit wel doet: 0-2. Tot de rust zijn er nog goede kansen voor  Joey en Jeroen maar de bal gaat niet in de goal.

Al vrij snel in de tweede helft gaat Joey goed door en scoort de aansluitingstreffer. Het mooiste doelpunt komt vervolgens van de voet van Stijn Huijnen. Met een geplaatste boogbal laat hij de doelman van de bezoekers kansloos: 2-2.

Dit is ook de eindstand. BMR 4 had o.b.v. het aantal kansen verdiend om te winnen maar het zijn de doelpunten die tellen. Berg 4 heeft de derde helft overigens glansrijk gewonnen


FC Bemelen 2 – BMR 4 5-4 (3-2) (1 mei 2016)

BMR 4 verslikt zich in nummer laatst 

BMR 4 komt binnen vijftien minuten op een 0-2 voorsprong tegen nummer laatst FC Bemelen 2 door goals van Ivo Schrijnemakers en Camiel van den Hove. Hierna is het plotseling afgelopen met het goede spel en kan de thuisclub terug in de wedstrijd komen en zelfs met 3-2 gaan rusten. Alle tegentreffers zijn het gevolg van zwak of niet verdedigen door BMR.

Na de rust is het beeld in eerste instantie hetzelfde en loopt FC Bemelen uit tot 5-2. Na een opstootje mag Joey Vluggen niet meer meespelen hetgeen een forse aderlating is.

Bij BMR komt nu echter de vechtlust naar boven. Door doelpunten van Ivo Schrijnemakers en Kevin van Proemeren is het na 85 minuten 5-4. In de resterende minuten weet BMR niet meer te scoren waardoor de drie punten onverwacht in Bemelen blijven.


Meerssen 5 – BMR 4 2-1 (1-1) ( 24 april 2016)

BMR 4 verliest met kleinst mogelijk verschil van koploper

BMR 4 mistte vandaag een aantal vaste krachten. Gelukkig kon er een beroep gedaan worden op vier A-spelers. Tegenstander was koploper Meerssen 5. Na 10 minuten spelen kwam BMR 4 op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Ad Huijnen. Nog voor de rust wist de thuisclub de gelijkmaker te scoren. Vijftien minuten voor het einde valt de 2-1. De bal is echter eerder over de achterlijn geweest. De scheidsrechter vindt echter dat de grensrechter van BMR te laat gevlagd heeft en keurt het doelpunt goed. In de laatste minuut wordt Joey Vluggen onderuit geschoffeld. De scheidsrechter ziet er echter geen penalty in. BMR 4 kan met opgeheven hoofd het veld verlaten.


Geertruidse Boys 4/ FC Eckelrade 1 – BMR 4 1-5 (0-5) (17 april 2016)

BMR 4 neemt revanche met afgetekende overwinning

Vandaag speelt BMR 4 de uitwedstrijd tegen Geertruidse Boys 3 /FC Eckelrade 1. In Banholt werd met 2-5 verloren dus is het zaak om te laten zien dat het ook anders kan.

BMR 4 loopt in de eerste helft uit tot 0-5 dankzij doelpunten van Joey Vluggen (0-1 en 0-5), Stijn Huijnen (0-2), Camiel v.d. Hove (0-3) en Gert-jan Kikken (0-4). Het doelpunt van Camiel is wonderschoon terwijl de goal van Gert-Jan gescoord wordt uit een penalty.

Na de rust scoort de thuisclub nog  de 1-5.

A.s. zondag staat de uitwedstrijd tegen koploper Meerssen 5 op het programma. Zou BMR 4 voor een verrassing kunnen zorgen?


BMR 4 – SVME 3 5-2 (2-0) (10 april 2016)

BMR 4 bindt ook SVME 3 aan de zegekar

BMR 4 had iets goed te maken tegen SVME 3. Immers de eerste wedstrijd tegen de groen-witten uit Mariadorp werd met 2-0 verloren.

Vanaf de aftrap rijgen zich de kansen voor de thuisclub aan elkaar. Joey Vluggen krijgt zelf diverse kansen en stelt ook zijn medespelers in staat om te scoren. De toeschouwers moeten echter wachten tot de dertigste minuut als Hans Caelen een foutje in de verdediging van SVME afstraft. Met een schot van 20 meter afstand tekent hij de 1-0 aan. Vijf minuten later verdubbelt Ad Huijnen de score.

Na 13 minuten in de tweede helft resulteert een mooie aanval van de bezoekers in de 2-1. Als zes minuten later de gelijkmaker valt lijkt de wedstrijd te kantelen. BMR 4 herpakt zich echter op tijd. In de 72ste minuut passeert Joey drie verdedigers en schiet de bal vervolgens  naar Camiel v.d. Hove die met een bekeken schot de thuisclub weer op voorsprong brengt. Joey biedt even later ook Sjaak Stassen een uitgelezen mogelijkheid om een doelpunt te maken maar Sjaak komt net niet bij de bal. In de tegenaanval kan Gert-Jan Kikken de bal net over de lat tikken. Niet lang erna scoort Joey zelf de 4-2. Ook de 5-2 komt van zijn voet.

De volgende tegenstander is Geertruidse Boys 4/FC Eckelrade 1. Tegen deze ploeg heeft BMR 4 iets recht te zetten.


Keer 3 – BMR 4 0-2 (0-0) (3 april 2016)

BMR 4 revancheert zich

BMR heeft zich goed herstelt van de forse nederlaag tegen Geertruidse Boys 4. In Cadier en Keer werd met 0-2 gewonnen van Keer 3. Doelpuntenmakers waren Hans Caelen en Joey Vluggen.


BMR 4 – Geertruidse Boys 4/ FC Eckelrade 1 2-5 (0-3) (28 maart 2016)

BMR 4 gaat hard onderuit tegen FC Eckelrade 1

BMR 4 ontvangt vandaag Geertruidse Boys 4/FC Eckelrade 1. Het is de eerste confrontatie tussen beide teams in het seizoen 2015-2016. Door een overwinning kan BMR 4 op hetzelfde puntenaantal komen als de bezoekers. De eerste kans is voor de groen-witten uit Eckelrade maar deze levert niks op. Vervolgens wordt een schot van Stijn Huijnen geblokkeerd door een verdediger. De bal uit de corner die volgt kan maar net door de doelman over de lat getikt worden. Na acht minuten gaat de bal bij een schot van Stijn buiten bereik van de keeper tegen de paal. Het doelpunt valt echter aan de andere kant als de verdediging niet goed oplet. Vanuit de aftrap bouwt BMR 4 aan een aanval. Eindpunt is weer Stijn. Diens schot is helaas niet hard genoeg. In de 17de minuut krijgt Sjaak Stassen een prima kans. De bal komt tegen zijn arm hetgeen niet door de scheidsrechter wordt gezien maar vervolgens produceert Sjaak een slap rollertje. Een blunder in de achterhoede van BMR leidt tot de

0-2 in de 24ste minuut. Vier minuten voor rust wordt er gefloten voor een terugspeelbal van BMR. De indirect vrije trap levert niks op. De bal wordt echter niet goed weg gewerkt waarna een speler van Geertruidse Boys met een onhoudbaar afstandsschot de marge op drie brengt.

Nadat Geertruidse Boys een grote kans op de 0-4 mist is het Joey Vluggen die met een soloactie een aantal verdedigers in de luren legt en de 1-3 scoort. BMR 4 krijgt weer hoop. De gastendoelman laat even later een ogenschijnlijk gemakkelijke bal los waarna Ad Huijnen helemaal alleen op het lege doel af kan dribbelen. Liggend op de grond duwt hij met zijn hoofd de bal over de doellijn: 2-3. Helaas kan de thuisclub maar kort feestvieren. Twee verdedigers van BMR laten zich namelijk even  later uit spelen door een aanvaller van Eckelrade die de bal voorgeeft. Gert-Jan krijgt de bal niet onder controle waarna deze in het doel geschoten wordt. De wedstrijd is gelopen. De eindstand wordt op 2-5 bepaald via een penalty.


BMR 4 – Iason 2 3-0 (1-0) (20 maart 2016)

BMR 4 wint van veel hoger geklasseerde tegenstander

BMR 4 ontvangt vandaag Iason 2. Het team uit Houthem staat vierde en heeft 14 punten meer dan BMR 4 en één wedstrijd minder gespeeld. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen is in een 8-2 overwinning  voor Iason geëindigd.

De thuisclub verdedigt eerst het doel bij de kantine. Meteen na de aftrap trekt BMR 4 ten aanval. Eerst verhindert de paal nog de openingstreffer maar na drie minuten weet Camiel v.d. Hove met een magistraal afstandsschot de score te openen.

Twee minuten later staat de paal weer in de weg. In de 11de minuut legt BMR 4 een mooie combinatie op de mat. Eindpunt is Mike Jacobs. Diens schot wordt tot hoekschop verwerkt. Deze levert niks op. Na 32 minuten zien de toeschouwers een mooie actie van Joey Vluggen. De gastendoelman weet echter redding te brengen. Uit de uittrap bouwt Iason aan een aanval die echter zonder gevolgen blijft.

In de 50 minuut geeft Stijn Huijnen vanaf de achterlijn een afgemeten voorzet. Stefan Broecheler kan deze bij de tweede paal inkoppen: 2-0.

De 3-0 moet vallen als Joey Vluggen de bal overgeeft aan de vrijstaande Ad Huijnen. Deze schiet echter tegen de paal op. Even later krijgt Ad weer een goede kans maar ook nu staat zijn vizier niet goed afgesteld. Joey Vluggen bepaalt uiteindelijk de eindstand op 3-0.

BMR 4 heeft een verdiende overwinning behaald. De volgende wedstrijd is op Paasmaandag . De tegenstander is Geertruidse Boys 4. Bij een overwinning kan BMR 4 deze ploeg voorbij gaan op de ranglijst.

SCG 4 – BMR 4 2-2 (1-1) (13 maart 2016)

BMR 4 verspeelt overwinning in laatste minuut

Na de overwinning op FC Bemelen moest BMR 4 aantreden tegen SCG 4. Dit team had twee punten meer dan BMR 4 en een wedstrijd meer gespeeld. Joey Vluggen opende de score maar voor de rust wist SCG 4 nog de gelijkmaker te scoren. In de tweede helft kwam BMR 4  weer op een voorsprong door een doelpunt van Stefan Broecheler. In de allerlaatste minuut kreeg SCG 4 een hoekschop. Helaas voor BMR 4 werd hieruit de 2-2- gescoord. Door de nederlaag van Bemelen 2 heeft BMR 4 nu de laatste plaats verlaten.


BMR 4 – FC Bemelen 2 3-0 (1-0) (28 februari 2016)

BMR 4 proeft de zoete smaak van de eerste thuisoverwinning

Na een lange periode van inactiviteit door de winterstop en diverse afgelastingen mag BMR 4 als eerste aan de bak in Banholt. Tegenstander is FC Bemelen 2. Dit team heeft x punten meer dan de thuisclub. Het is de eerste ontmoeting tussen beide teams. BMR 4 beschikt over een nagenoeg complete selectie.

Het eerste kansje is FC Bemelens. BMR 4 neemt echter al snel het heft in handen en zet de bezoekers klem op hun eigen helft. De eerste grote kans is voor Stefan Fraats. Joey Vluggen geeft een afgemeten voorzet op Stefan. Diens schot wordt echter gepareerd door de gastendoelman. Elf minuten later brengt het ijzerwerk redding voor de bezoekers.

Na 26 minuten gaat Joey Vluggen goed door en scoort beheerst de openingstreffer. Tot de rust krijgt BMR 4 diverse kansen maar het vizier van de aanvallers staat niet goed afgesteld.

Het duurt tot de 63ste minuut alvorens de 2-0 valt. Na een actie van Joey komt de bal terecht bij Stijn Huijnen die vanaf 20 meter met een prachtig schot de keeper kansloos laat.

In de 73ste minuut passeert Kevin van Proemeren een groot aantal spelers van Bemelen en geeft de bal aan de vrijstaande Joey. Diens schot gaat helaas hoog over.

Drie minuten later scoort Joey alsnog zijn tweede treffer.

BMR 4 wint zijn eerste thuiswedstrijd. BMR 4 heeft nu evenveel punten als Geertruidse Boys, die echter één wedstrijd minder hebben gespeeld. De achterstand op FC Bemelen 2 bedraagt één punt en op SCG 4 2 punten waarbij SCG één wedstrijd meer heeft gespeeld.

Met de wetenschap dat men tegen al deze ploegen nog één (FC Bemelen 2, Keer 3 en SCG 4) of zelfs twee keer (Geertruidse Boys 4) moet spelen is er voldoende kans om nog een paar plaatsen te stijgen op de ranglijst.


BMR 4 – Keer 3 1-2 (0-1) (20 december 2015)

BMR 4 verliest alweer in de laatste minuut.

BMR 4 ontvangt vandaag Keer 3. Op papier zeker een tegenstander waarvan gewonnen kan worden. De aanwezigheid van een aantal spelers van BMR 3 maakt de kans op een overwinning nog groter. In de eerste helft zijn de bezoekers echter veel feller dan de thuisclub. In de 24 ste minuut brengt de paal nog redding voor BMR 4 maar drie minuten later is het toch 0-1 via een mooi uitgespeelde aanval. In de 37ste minuut is er een scrimmage voor het doel van Keer 3 maar niemand van BMR 4 kan de bal in het doel schieten. In de tweede helft is BMR 4 veel feller. Er wordt gestreden om elke bal en Keer wordt onder druk gezet. Na 70 minuten heeft Ivo Schrijnemakers pech als de gastendoelman zijn schot nog net tot hoekschop weet te verwerken. In de 45ste minuut geeft Boudewijn Kikken na een mooie actie de bal voor op Ivo Schrijnemakers die geen moeite heeft om de gelijkmaker te scoren. Terwijl de laatste minuut wegtikt mogen de bezoekers aftrappen. De bal komt uiteindelijk terecht bij Ivo die te lang treuzelt met het wegwerken van de bal. Een aanvaller van Keer is er als de kippen bij om de 1-2 te scoren. Hierna fluit de scheidsrechter af. BMR 4 verliest alweer in de laatste minuut. Ivo weet nu wat is het is om het ene moment de held te zijn en even later de schlemiel.


SCM 8 – BMR 4 3-2 (0-2) (6 december 2015)

BMR 4 verspeelt 0-2 voorsprong

De thuiswedstrijd tegen SCM 8 in Banholt eindigde in 3-5.  Alle reden voor BMR 4 om nu te proberen om de punten mee uit Maastricht te nemen. Na 45 minuten stond BMR 4 op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Stefan Broecheler en Camiel v.d. Hoven. Helaas kon BMR 4 deze voorsprong niet over de streep brengen. In het laatste kwartier kwam de thuisclub terug tot 2-2. In de laatste minuut grepen zij zelfs de overwinning door met een wereldgoal de 3-2 te scoren.


SVME 3 – BMR 4 2-0 (1-0) (15 november 2015)

Klein verlies voor BMR 4

BMR 4 heeft de uitwedstrijd tegen SVME 3 met 2-0 verloren. Er was echter geen groot krachtsverschil tussen beide ploegen.


Iason 2 – BMR 4 8-2 (1 november 2015)

Foutenfestival bij BMR 4

BMR 4 heeft vandaag met ruime cijfers verloren van Iason 2. Een nederlaag tegen dit elftal is op zich geen verrassing gelet op de kwaliteit die in dit team aanwezig is. De nederlaag is echter te hoog uitgevallen doordat BMR 4 grossierde in het maken van fouten. De 2-1  is gescoord door Stijn Huijnen. Niet bekend is wie het tweede doelpunt van BMR heeft gemaakt.


Berg 4 – BMR 4 2-2 (1-0) (25 oktober 2015)

BMR 4 maakt 2-0 achterstand goed

De wedstrijd Berg 4 – BMR 4 staat oorspronkelijk gepland op 13 september maar is toen vanwege een baaldag van BMR 4 niet doorgegaan. De bezoekers zijn nu wel met voldoende mensen maar missen enkele belangrijke spelers. De thuisclub scoort in de eerste helft de 1-0 uit een onterechte penalty. In een duel om de bal krijgt Guy Bastings een schouderduw waardoor hij struikelt. De tegenstander valt over Guy heen en de scheidsrechter geeft vervolgens een strafschop. In de tweede helft wordt de voorsprong verdubbeld. BMR 4 komt direct hierna terug in de wedstrijd dankzij een doelpunt van Tom Reumers. De verdiende gelijkmaker wordt gemaakt door Camille van den Hove. Na 85 minuten fluit de scheidsrechter tot verbazing van BMR 4 af en ontneemt de bezoekers hiermee  de kans op de overwinning.


BMR 4 – SCG 4 0-3 (0-2) (18 oktober 2015)

Onnodige nederlaag voor BMR 4

BMR 4 ontving vandaag SCG 4. Deze ploeg had ook pas drie punten. Op papier een ideale tegenstander om het puntenaantal te verdubbelen. Helaas bleek Joey Vluggen geblesseerd. Naast deze tegenvaller was er ook een meevaller: Guido Martinussen was bereid  gevonden om het doel van de thuisclub te verdedigen. Het begin van de wedstrijd speelde zich af op de helft van SCG maar de thuisclub wist het net niet te vinden. Na 19 minuten spelen werkte de buitenspelval van BMR 4 niet goed waardoor SCG de 0-1 kon scoren. Een grove verdedigingsfout zorgde zeven minuten later voor de 0-2. Bij beide doelpunten was Guido kansloos. In het laatste kwartier van de eerste helft wordt BMR sterker. De toeschouwers zien dat Hans Caelen diverse verdedigers passeert en de bal vanaf de achterlijn voor brengt. Stefan Fraats kan echter net niet bij de bal komen.   Stefan geeft net voor rust een lange bal op Kevin van Proemeren. Diens prima voorzet wordt door de aanvallers van BMR ook gemist.

Na 75 minuten wordt de achterhoede van BMR volledig uitgespeeld en komen de bezoekers op een 0-3 voorsprong.  De wedstrijd is nu gelopen. Guido weet met een prachtige redding de 0-4 te voorkomen. Aan de andere kant mist Kevin tot twee keer toe. Ook Stijn Huijnen kan de eretreffer niet maken. Een voorzet van Ivo Schrijnemakers belandt precies op zijn hoofd maar de uitstekende gastendoelman zorgt dat de nul gehandhaafd blijft.

BMR 4 verliest. Door het gemis van Joey Vluggen in combinatie met een tegenstander die op diverse plaatsen versterkt was met spelers van SCG 2 laat de eerste thuisoverwinning nog steeds op zich wachten.


Leonidas Wolder 6 – BMR 4 2-3 (11 oktober 2015)

BMR 4 boekt eerste overwinning en doet laatste plaats over aan Keer 3

BMR 4 heeft vandaag tegen het laag geklasseerde Leonidas Wolder 6 zijn eerste overwinning geboekt. Joey Vluggen was terug van zijn vakantie naar de USA en Hans Caelen was ook weer van de partij. Coach Tom Caelen had jeugdleider Gert-Jan Kikken, die normaal verdediger is, in het doel geposteerd. BMR 4 schoot flitsend uit de startblokken middels een doelpunt van Joey Vluggen: 1-0. Er kon echter niet lang van de voorsprong genoten worden want de thuisclub maakte gelijk middels een rake, diagonale, kopbal. Na geschutter in de defensie van BMR 4 werd het zelfs 2-1. In de tweede helft zagen de toeschouwers een dominant BMR 4, Legio kansen werden in eerste instantie  niet benut totdat Joey Vluggen de meer dan verdiende gelijkmaker op het scorebord bracht. Daarna scoorde Hans Caelen de verlossende 2-3. Dit was het startschot voor Leonidas om alles of niets te gaan spelen. De thuisclub kreeg enkele dubieuze vrije trappen maar Gert-Jan Kikken hield zijn doel schoon middels katachtige reflexen en beide benen. BMR bleef gevaarlijk via de counter maar het vizier stond niet op scherp. De scheidsrechter meende vijf minuten blessuretijd te moeten nemen. BMR overleefde  enkele hachelijke momenten maar er kwam geen verandering in de stand. BMR 4 behaalde de eerste drie punten. Desgevraagd gaf de coach van BMR 4 aan dat het experiment met Gert-Jan Kikken geslaagd was en zelfvertrouwen geeft voor de komende wedstrijden.


BMR 4 – Meerssen 5 0-2 (0-1) (4 oktober 2015)

Ongelukkige nederlaag voor BMR 4

Na drie nederlagen had de coach van BMR 4 de verdediging versterkt. Dit leek zijn vruchten af te werken want de bezoekers kwamen aanvankelijk niet tot scoren. Na 19 minuten blijkt een afstandsschot net te machtig voor de thuisclubdoelman waardoor het 0-1 wordt. Het spel speelt zich hoofdzakelijk af op de helft van BMR 4 maar doelpunten blijven uit. De thuisclub krijgt enkele kleine kansen maar weet deze niet te benutten. In de tweede helft komt BMR 4 beter in de wedstrijd. Het creëren van kansen blijft echter een probleem. Na 85 minuten let de verdediging van BMR niet op bij een snelle counter van Meerssen waardoor het 0-2 wordt. In de laatste minuut krijgt de thuisclub de kans om de eer te redden maar de doelman van de bezoekers weet een tegentreffer te voorkomen.


Eijsden 5 – BMR 4 6-2 (27 september 2015)

BMR 4 verliest ook zijn tweede wedstrijd

BMR 4 heeft ook zijn tweede wedstrijd verloren. Volgens ingewijden was de eindstand 5-2 en niet 6-2 zoals vermeld op het wedstrijdformulier. Helaas zijn er geen gegevens bekend over het wedstrijdverloop. De doelpunten zijn gemaakt door Kevin van Proemeren en Etienne Pleumeekers.


BMR 4 – SCM 8 3-5  (2-1) (20 september 2015)

BMR 4 begint met nederlaag aan competitie

In de eerste competitiewedstrijd moet BMR 4 aantreden tegen SCM 8. De tegenstander is maar met 10 spelers. De thuisclub mist meerdere spelers waaronder de gevaarlijke aanvaller Joey Vluggen. De beginfase is voor de thuisclub. De score wordt geopend door Kevin van Proemeren die van de zestien meter hard inschiet nadat de bezoekers eerst de bal van de lijn hebben gehaald. Camille v.d. Hove verzuimt even later om de score te verdubbelen als hij geheel vrijstaand een mooie voorzet van Stefan Fraats over het doel kopt. In de 12 minuut houdt BMR 4 open huis waardoor een speler van SCM 8 van 20 meter op het doel kan schieten. Buiten bereik van Stefan Simonis, die bereid is gevonden om als doelman op te treden, verdwijnt de bal in het doel. Even later voorkomt Stefan met een prachtige redding een achterstand als een aanvaller van SCM alleen op hem afkomt. Na 30 minuten spelen geeft Hans Caelen de bal aan de geheel vrijstaande Camille die jammerlijk mist. Vijf minuten later heeft Hans Caelen pech als zijn schot buiten het bereik van de keeper tegen de lat aankomt. Toch komt de thuisclub nog voor de rust op voorsprong als Hans Caelen een vrije trap zeer mooi over de muur in het doel schiet. In de tweede helft tappen de bezoekers uit een ander vaatje en laat de thuisclub vele steken vallen. Binnen 25 minuten staat het 2-5. In de eindfase weet Hans Caelen met een schot van 25 meter nog de 3-5 te scoren maar meer zit er niet in voor de thuisclub.

 


 

Wedstrijdverslagen 2014-2015

BMR 4 – Daalhof 6 1-4 (10 mei 2015)

BMR 4 verliest in sportieve wedstrijd

BMR 4 heeft vandaag in een sportieve wedstrijd met 1-4 verloren van Daalhof 6. Na vijf minuten scoren  de bezoekers de 0-1 nadat de verdediging van BMR de bal niet goed heeft weg gewerkt. In de 20ste minuut passeert aanvoerder Stefan Fraats enkele mensen en schiet de bal beheerst buiten bereik van de keeper in het doel: 1-1.

Vijf minuten kan Joost Bastings met een mooie redding de 1-2 voorkomen. In de 35ste minuut leidt balverlies van BMR tot een corner waaruit Daalhof scoort. Net voor rust mag BMR een vrije trap nemen die echter net geen doel treft.

BMR 4 krijgt vervolgens ook enkele kansen maar het zijn de bezoekers die bij een snelle uitval de 1-3 scoren in de 70ste minuut. Met een afstandsschot wordt de eindstand op 1-4 gebracht.


Oranje Boys 3 – BMR 4  2-1 (3 mei 2015)

BMR 4 verspeelt voorsprong

Na de goede prestatie tegen de latere kampioen Heer 7 waren de verwachtingen hoog gespannen voor de uitwedstrijd tegen Oranje Boys 3. BMR 4 kwam door Reno Erven op een 0-1 voorsprong. Geholpen door ongelukkige acties van de BMR-doelman kwam de thuisclub nog voor de rust op een 2-1 voorsprong. In deze stand kwam in de tweede helft geen verandering meer.


BMR 4 – Heer 7 2-3 (28 april 2015)

Nummer laatst maakt het koploper erg moeilijk

Ondanks de eerste overwinning stond BMR 4 nog steeds laatste toen het moest aantreden tegen koploper Heer 7. Dit team had genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden. In de eerste confrontatie, die tijdelijk stil gelegd moest worden vanwege vuurwerk op het veld, had BMR 4 met 12-0 verloren. BMR 4 begon goed aan de wedstrijd. Het verschil op de ranglijst was niet terug te zien op het veld. BMR 4 kwam verdiend op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Stefan Fraats en Erik Steijns. Dit was ook de ruststand. De bezoekers wisten de stand gelijk te trekken mede doordat enkele spelers van BMR door blessures gedwongen waren het veld te verlaten. Een verrassing hing in de lucht toen er een overduidelijke overtreding in het zestienmetergebied werd begaan op een BMR-speler. De scheidsrechter dacht er helaas anders over. Uiteindelijk konden de bezoekers nog de derde treffer scoren waardoor het kampioenschap binnen was. Blijkbaar was dit team, dat volgens informatie bestaat uit MVV-supporters/hooligans, niet tevreden met de drie punten alleen maar hebben ze gemeend ook een hoekvlag mee te nemen en hiermee triomfantelijk te poseren op een foto op facebook. Iedereen mag hier het zijne over denken maar het is duidelijk dat dit niet zonder gevolgen kan blijven.


BMR 4 – Keer 3 6-2 (26 april 2015)

Eerste overwinning voor BMR 4

Het vierde team van BMR ontving vandaag Keer 3. Dit elftal had zes punten en had de thuiswedstrijd tegen BMR 4 met 2-0 gewonnen. BMR 4 kon beschikken over een brede selectie en dit betaalde zich uit. Het was Stefan Fraats die de score opende. Het leek echter weer mis te gaan want voor de rust maakte de bezoekers twee doelpunten. Het tweede doelpunt van Stefan werd afgekeurd waardoor de ruststand 1-2 was.

In de tweede helft was het Stefan Fraats die weer scoorde en de stand gelijk trok. Door doelpunten van Joost Kikken, Sander Debey, Stefan Fraats en Reno Erven werd een 6-2 eindstand bereikt. Helaas heeft de scheidsrechter een fout gemaakt en een eindstand van 5-2 ingevoerd in de computer.

BMR 4 staat nog steeds laatste maar is wel verlost van de hatelijke 0 punten. Een welgemeend proficiat van de reporter.


SVME 4 – BMR 4  2-0 (19 april 2015)

Kleine nederlaag voor BMR 4

In de thuiswedstrijd in Banholt had BMR 4 met 0-8 verloren van SVME 4. In de uitwedstrijd wist

BMR 4 de schade te beperken tot 2-0.


BMR 4 – Eijsden 6 0-8 (12 april 2015)

BMR 4 verliest met ruime cijfers

Ondanks een brede selectie maar zonder de vaste krachten Bas Acampo en Camiel v.d. Hove heeft BMR 4 vandaag met 0-8 verloren van Eijsden 6. De thuisclub kreeg in het begin de beste kansen maar wist het net niet te vinden. Door niet goed uitverdedigen en een van richting veranderd schot kwam Eijsden gelukkig op  een 0-2 voorsprong. Voor rust wordt het nog 0-3.  Vanaf de 54ste minuut bouwden de bezoekers de stand verder uit naar 0-8.


BMR 4 – Geertruidse Boys 3 0-1 (6 april 2015)

BMR 4 verliest met minimaal verschil

Door een ongelukkige klutsgoal heeft BMR 4 de thuiswedstrijd tegen Geertruidse Boys 3 met 0-1 verloren. De thuisclub kreeg zelf ook enkele kansen maar wist deze helaas niet te benutten. Het vierde team van BMR wacht daardoor nog steeds op de eerste overwinning.


Geertruidse Boys 3 – BMR 4 4-2   (29 maart 2015)

BMR 4 verliest derby ondanks twee doelpunten

Het vierde team van BMR ging vandaag op bezoek bij Geertruidse Boys 3. De thuisclub kwam gelukkig op een 1-0 voorsprong. De score werd verdubbeld na een mooie aanval. Door onoplettendheid in de achterhoede viel zelfs de 3-0. Voor rust wist BMR 4 echter tegen te scoren. Ad Huijnen kopte tegen een speler van de gastheren aan waarna de bal bij Cyriel Dobbelstein kwam die beheerst scoorde.

Na de rust wist Maikel Erven de achterstand verder te verkleinen. Op zoek naar de gelijkmaker kwam er ruimte voor de thuisclub waardoor de 4-2 gescoord werd en de wedstrijd gelopen was.


VV Keer 3 – BMR 4     2 – 0  (15 maart 2015)

BMR 4 blijft laatste

BMR 4 ging vandaag op bezoek bij Keer 3. Deze ploeg had drie punten meer dan BMR 4. Een aantal vaste krachten van BMR 4 was verhinderd maar er was meer dan adequate vervanging door spelers van BMR 5. Helaas werd de wedstrijd met 2-0 verloren na een 1-0 ruststand. Een aantal spelers was niet bij de les. Dat dit te maken had met het halfvastenfeest dat de dag ervoor had plaatsgevonden is niet geheel uit te sluiten. Op 22 maart is BMR 4 vrij door het terugtrekken van SNC’14 3.


BMR 4 – RKVVM 5     1 – 3  (8 maart 2015)

BMR 4 verliest ondanks goed spel

BMR 4 trof vandaag RKVVM 5. Een lastige tegenstander en dan niet alleen vanwege hun voetbaltechnische kwaliteiten. De thuisclub speelde de beste wedstrijd tot nu toe. In de eerste helft kwamen de bezoekers door twee mooie doelpunten op een 0-2 voorsprong. Na de rust voetbalde BMR 4 goed maar via een counter scoren de bezoekers de 0-3. BMR 4 krijgt diverse kansen maar alleen Joost Kikken weet te scoren waardoor de wedstrijd eindigt in 1-3.


SV Meerssen 5 – BMR 4     8 – 0  (1 maart 2015)

BMR 4 niet opgewassen tegen koploper Meerssen 5

Door diverse afmeldingen kon BMR 4 maar 11 spelers op de been brengen. Gelukkig waren Arjan en Daan bereid om uit te helpen. Bij rust stond BMR 4 met 3-0 achter tegen de koploper. In de tweede helft werd de voorsprong door Meerssen 5 uitgebouwd tot 8-0.


BMR 4 – SVME 4     8 – 0  (30 november 2015)

Ondanks een forse afvaardiging van BMR 2 is het vierde team van BMR tegen een fikse nederlaag aangelopen. Na een 0-3 achterstand bij rust werd het uiteindelijk 0-8 tegen SVME 4.


VV Eijsden 6 – BMR 4     5 – 2  (23 november 2015)

BMR 4 moest aantreden in en tegen Eijsden 6. Bij een overwinning kon BMR 4 gelijk komen met dit team. Ondanks diverse versterkingen van BMR 3 wist het vierde elftal ook deze wedstrijd niet te winnen. Na een 4-0 ruststand kon BMR 4 via Stan Pinckaers nog twee keer tegenscoren. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 5-2.


RKVVM 5 – BMR 4     2 – 0  (26 oktober 2015)

Geen wedstrijdverslag.


Wedstrijdverslag BMR 4 – SV Meerssen 5     1 – 4  (12 oktober 2015)

Geen wedstrijdverslag.


Daalhof 6 – BMR 4     8 – 3  (5 oktober 2015)

Geen wedstrijdverslag.


Wedstrijdverslag Heer 7 – BMR 4     12 – 0  (21 september 2015)

Geen wedstrijdverslag.


BMR 4 – Oranje Boys 3     2 – 5  (14 september 2015)

Geen wedstrijdverslag.